Профорієнтаційна робота викладачів кафедри агроінженерії з учнями Новополтавського ліцею

17 жовтня 2023 року відбулася профорієнтаційна зустріч з учнями Новополтавського ліцею Вільнозапорізької сільської ради Баштанського району Миколаївської області, яка була організована викладачами кафедри агроінженерії Миколаївського національного аграрного університету в дистанційному форматі. Зустріч проводили: завідувач кафедри агроінженерії, доцент Олексій Садовий, доцент кафедри агроінженерії Олена Горбенко, асистент кафедри агроінженерії Микита Храмов. 

Під час проведення зустрічі було надано детальну інформацію про історію нашого університету, перелік спеціальностей, умови вступу та правила прийому до Миколаївського національного аграрного університету, представлено інформацію про проведення підготовчих курсів та умов щодо участі у Всеукраїнській олімпіаді Миколаївського НАУ.  Представлена інформація викликала активну дискусію серед учнів, на поставлені запитання були надані змістовні відповіді та поради.

Щиро дякуємо керівництву Новополтавського ліцею за сприяння у проведенні зустрічі, а  учням –  за активну дискусію та актуальні запитання! Бажаємо успіхів, натхнення та мирного неба!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget