Практичне заняття у готелі бізнес-класу "BLACK SEA CENTRAL"

Згідно з навчальним планом  спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» здобувачі фахової передвищої освіти  здійснили виїзне заняття до готелю "BLACK SEA CENTRAL", що знаходиться у місті Одеса, на вулиці Рішельєвській, 59. Під керівництвом викладача Вікторії ТИШКЕВИЧ студенти ознайомилися з ключовими особливостями закладу тимчасового розміщення типу готель, який насьогодні вже вдруге проходить процедуру підтвердження категорії «****» (чотири зірки). 

Персонал готелю продемонстрував здобувачам освіти загальнодоступні громадські приміщення та його номерний фонд. Студенти мали можливість пересвідчитися, що у закладі представлені всі послуги, які повинні бути у готелі даної категорії у відповідності до вимог ДСТУ 4269:2003 «Послуги туристичні. Класифікація готелів»: комфортабельні номери, Wi-Fi, кондиціонування приміщень, санвузли, оснащені з феном, гігієнічним приладдям, махровими халатами та одноразовими капцями. На практичному занятті студенти мали можливість на практиці побачити, чим відрізняються номери типу люкс, напівлюкс, стандарт 1 категорії.   

Особливу увагу приділили вивченню обладнання та устаткування номерів та  санвузлів, які призначені для людей з особливим потребами: людей, що пересуваються на візку або відчувають труднощі при самостійному пересуванні. 

На практичному занятті студенти могли пересвідчитися, які особливості притаманні саме готелю бізнес-класу високої категорії, а саме наявність на території готелю конференц-залів та бізнес-центру, оснащених необхідною оргтехнікою, кімнат для перемовин та ін. А для організації змістовного дозвілля та відпочинку у готелі облаштовано  басейн, фітнес-клуб, перукарню. Для гостей, які подорожують на власному автомобілі, готель надає послуги автостоянки або паркінгу. 

Наприкінці заняття студенти мали можливість отримали інформацію про  заходи, які готель додатково використовує для забезпечення своїх гостей у період воєнного часу, а саме: 

  • встановлюються генератори, що забезпечують безперебійну діяльність готелю під час відключення електроенергії;
  • оснащуються укриття для гостей готелю.  

Висловлюємо  вдячність  адміністрації готелю "BLACK SEA CENTRAL" за надану можливість і готовність до співпраці.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget