Виїзні заняття для студентів-біотехнологів!

Важливою складовою освітнього процесу є проведення занять в умовах виробництва. Такі заняття сприяють формуванню у майбутніх фахівців розуміння принципів організації виробничого процесу, навичок використання спеціального обладнання та інших професійних компетенцій.

20 жовтня 2023 р. для здобувачів груп БТ 3/1 та БТМ 1/1 лабораторні заняття із дисциплін «Основи біотехнології тварин» та «Методологія та організація наукових досліджень» були проведені на базі Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби.

Під час занять здобувачі мали змогу ознайомитися із діяльністю різних відділів лабораторії, методиками досліджень, які в них проводяться, функціонуванням системи забезпечення якості в установі. Зокрема, яким чином організовано відбір, прийом та реєстрацію зразків у лабораторії; у відділі вірусології здобувачі мали можливість ознайомитися з процесом та результатами діагностики на сказ; у відділі діагностики хвороб риб та дослідження гідробіонтів отримали вичерпну інформацію щодо можливих паразитарних інвазій риб; фахівці відділу фізико-хімічних досліджень детально охарактеризували весь спектр досліджень, які вони проводять та продемонстрували сучасне обладнання, яке при цьому використовується; фахівці відділу молекулярно-генетичних досліджень охарактеризували особливості роботи в даному відділі та арсенал методик, які вони використовуються у своїй діяльності.

Керівники та співробітники відділів лабораторії люб’язно надавали вичерпні відповіді на численні запитання здобувачів.

Висловлюємо щиру вдячність директору лабораторії Моргун Ользі Анатоліївні, керівникам та співробітникам усіх відділів за всебічне сприяння у проведені занять, надану вичерпну інформацію щодо діяльності лабораторії. 

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!











Завідувач кафедри біотехнології та біоінженерії 

Сергій ЛУГОВИЙ


факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget