Моя професія – ветеринарний лікар

«Коли без тіні сумніву знаєш, що відвоював тварину у смерті, нехай навіть не вдаючись до жодних хитромудрих засобів, це приносить щире задоволення, спокутуючи мінливості життя ветеринарного лікаря» . Ця істина у словах видатного англійського письменника, ветеринара – Джеймса Герріота навіть з плином часу залишається як ніколи актуальною, адже саме ці строки максимально точно розкривають всю суть та значення професії ветеринарного лікаря.

Так, 18 жовтня 2023 року здобувачі вищої освіти групи ВМ1/1 разом із куратором Вадимом Посухіним з ціллю детального ознайомлення із аспектами майбутньої діяльності відвідали одну з найкращих ветеринарних амбулаторій нашого міста – «ВетГранд». Протягом захопливої бесіди фахівці закладу Софія Лемещенко та Данило Калмиков максимально інформативно ознайомили присутніх з обов’язками спеціаліста ветеринарної медицини, наголосили на методах лікування та профілактики хвороб домашніх і сільськогосподарських тварин та практично продемонстрували порядок огляду, обробки ран, особливості встановлення крапельниць, перев’язування та інших терапевтичних процедур.

Виражаємо велику подяку ветеринарній амбулаторії «ВетГранд» на чолі з ветеринарним лікарем Олександрою Логвіновою, молодим спеціалістам Софії Лемещенко та Данилу Калмикову, адміністратору Ігорю Рудю за теплий прийом, змістовну розповідь та реальну можливість для юних працівників реалізуватися за покликом серця.





Куратор групи ВМ 1/1, асистент кафедри ветеринарної 

медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget