Молоді вчені МНАУ – науковці, волонтери та відповідальні громадяни

Науково-творче товариство молодих науковців Миколаївського національного аграрного університету сприяє формуванню та об’єднанню наукового, інтелектуального і творчого потенціалу здобувачів вищої освіти. Молоді вчені університету беруть участь в наукових, освітніх заходах всеукраїнського та міжнародного рівнів, ведуть активну волонтерську роботу та мають стійку громадську позицію. 

Нещодавно член науково-творчого товариства МНАУ Радіон Тарабанов, який є Головним фахівцем Департаменту організаційного розвитку Товариства Червоного Хреста України здійснив візит до Данії, де він окрім вирішення нагальних питань волонтерської допомоги українцям, провів декілька зустрічей щодо проведення сумісних наукових заходів та підтримки молодих науковців України.

Делегація, у складі якої був Радіон, відвідала Головний офіс Данського Червоного Хреста в м. Копенгагені, а також партнерські офіси в м. Оденсе, Свенборг та на острові Ере. Також Радіон мав зустріч з Президенткою Данського Червоного Хреста, на якій обговорили важливість підтримки українського народу, зокрема і молодих науковців, в боротьбі за свободу та незалежність. 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget