Участь у вебінарі «Вплив споживання амінокислот у транзитний період на відтворну здатність корів»

Транзитний період по праву є одним із найважливіших у житті великої рогатої худоби, так як саме в цей проміжок часу в організмі тварини  відбуваються різкі фізіологічні зміни, що пов’язані з ростом плоду, отеленням і початком лактації. Окрім того найбільші втрати внаслідок незбалансованого раціону харчування спостерігаються саме на цьому етапі, тому питання повноцінної годівлі завжди залишається актуальним.

20 жовтня 2023 року компанією «AVA Group» організовано вебінар на тему «Вплив споживання амінокислот у транзитний період на відтворну здатність корів»,  в якому взяв участь асистент Вадим Посухін. Спікер наукового заходу – Dr. Felipe Cardoso (Phil) – доктор філософії в університеті Іллінойсу, автор понад 90 рецензованих наукових праць, що орієнтовані на роботу як на виробництві, так і в освітній сфері, детально ознайомив присутніх з інформацією про те, як треба годувати корову у транзитний  період, щоб вона легко отелилась, володіла стійким імунітетом проти хвороб, характеризувалась високим рівнем молочної продуктивності та вчасно була запліднена.

Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень, і знання, здобуті від фахівців зі світовим ім’ям, наукові здобутки яких є максимально інноваційними і при цьому перевірені практикою, послугують гарним матеріалом для спеціалістів вітчизняної галузі сільського господарства.





Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget