Участь у відкритій лекції «Advanced Supervised Learning: Deep Neural Networks»

Із наукових проривів у машинному навчанні, що були здійснені за останній час, найбільш вражаючими та можливими до практичного застосування як в освітній, так і в виробничих сферах стають глибокі нейронні мережі. Так як саме ці моделі можуть розпізнавати складні закономірності у зображеннях, тексті, звуках та інших даних для отримання точних відомостей та прогнозів.
20 жовтня 2023 року доцент Інституту Джейкобса Техніона-Корнелла та факультету комп’ютерних наук Корнельського університету (США) – Volodymyr Kuleshov провів лекцію на тему «Advanced Supervised Learning: Deep Neural Networks»,  в якій взяв участь асистент Вадим Посухін. Протягом даного заходу лектор детально ознайомив та продемонстрував присутнім алгоритм роботи машинного навчання, особливу увагу приділивши згортковим нейронним мережам – надзвичайно потужним інструментам для отримання характерних ознак із складних інформаційних даних.
Розширення освітньої сфери, її автоматизація та комп’ютеризація  неминучі, тому вивчення та оволодіння інноваційними  методами навчання є   обов’язковим атрибутом сучасного викладача.






Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни 
Вадим ПОСУХІН 

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget