Здобувачі вищої освіти ОС 181 «Харчові технології»: митці кулінарного світу

На факультеті ТВППТСБ завжди було багато обдарованих і творчих здобувачів вищої освіти, які завжди готові долучитися до навчальних заходів та підвищити свої професійні навички. Один із найяскравіших прикладів цього підходу – активна участь здобувачів вищої освіти ОС 181 «Харчові технології» у проведенні практичних та лабораторних занять із дисципліни «Дизайн страв та кондитерських виробів». 

Здобувачі вищої освіти старанно вивчають теоретичний матеріал із даної дисципліни та вміло використовують свої знання на практичних та лабораторних заняттях. Вони розуміють, що теоретичний базис – це лише початок, а справжнє навчання відбувається тоді, коли вони можуть застосувати свої знання у практичних ситуаціях.

Великий плюс полягає в тому, що здобувачі вищої освіти не обмежуються лише тими рецептами, яким навчаються на заняттях. Вони використовують свою творчість та інноваційний підхід при застосуванні набутих знань, а це робить навчання ще цікавішим для здобувачів вищої освіти.













Здобувачі вищої освіти ОС «Харчові технології» 

та викладачі кафедри переробки продукції тваринництва 

Алла ЗЮЗЬКО та Наталя ШЕВЧУК


факультет ТВППТСБ,кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget