Презентація магістерської програми “Агрокебети”

9 жовтня 2023 р. відбулася зустріч здобувачів вищої освіти першого курсу другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності “Агрономія”, в якому взяли участь і студенти факультету агротехнологій МНАУ груп АМП 1/1, АМН 1/1.

Агрокебети – це удосконалений магістерський проєкт, створений у співпраці бізнесу і навчальних закладів, завдання якого забезпечити ТОП-ові українські аграрні компанії висококваліфікованими працівниками, а випускників – високооплачуваним робочим місцем одразу після отримання диплома. Здобувачі вищої освіти матимуть змогу навчатися у найкращих лекторів України та світу, гостьові лекції від «Зірок бізнесу» — людей, які є в списку найуспішніших персон країни.

Було відмічено здобувача вищої освіти 2 курсу групи АМП 2/1 Кіма Олександра, який успішно пройшов практику в передовій аграрній компанії України та отримує стипендію від програми.

В ході презентації здобувачів було ознайомлено з проєктом Агрокебети, його можливостями та перевагами, надано відповіді на поставлені запитання.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget