Наступний крок до обрання професії: профорієнтаційна зустріч із випускниками 11-А класу Миколаївського ліцею №51

12 жовтня доцент кафедри обліку і оподаткування Сирцева С.В., декан обліково-фінансового факультету  доцент Біліченко О.С., студентський президент Вільховатська А. та відповідальний секретар приймальної комісії університету доцент Баркарь Є.В. були запрошеними на класну годину до учнів 11-А класу Миколаївського ліцею №51.  

Відповідальний секретар приймальної комісії, доцент Баркарь Євген Володимирович окреслив відомі на сьогодні особливості вступної кампанії 2024 року. Доцент Світлана Володимирівна Сирцева висвітлила питання організації та проведення підготовчих курсів та переваг навчання на них. Декан обліково-фінансового факультету доцент Біліченко Олександр Степанович розповів про особливості освітнього процесу у нашому університеті, а студентський президент Анжеліка Вільховатська поділилася секретами активного студентського життя та можливостями особистого розвитку, які створено у МНАУ.

Кафедра обліку і оподаткування щиро вдячна учням 11-А класу за активну участь у зустрічі, а адміністрації ліцею – за допомогу в її організації. Сподіваємося на подальшу співпрацю та плідні її результати! Всім – мирного, гарного, сповненого позитивними емоціями та міцними знаннями нового навчального року!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget