Моя практика (Ільїн)

Мене звати Ільїн Олександр Валерійович, студент Миколаївського національного аграрного університету, факультету агротехнологій, 2 курсу СВО «Магістр», був на навчально-науково-дослідній практиці в компанії «ТОВ Байєр» на посаді агронома-дослідника, завдяки магістерській програмі «Агрокебети». 
Майже весь період практики я провів на «АгроАрена Умань», керівником якої є Солонько Руслан Валентинович. На «АгроАрені» мене завжди залучали до роботи, що дозволило постійно вчитись новому. 
Також я був залучений до організації Днів поля. Наша команда займалась підготовкою демонстраційних ділянок до початку заходу. Я ознайомився з загальним виглядом «АгроАрени», вивчав представлені культури та гібриди на демо-посівах з різними комбінаціями варіантів гербіцидного та фунгіцидного захисту. 
Дні поля – це чудовий захід, де була можливість перейняти досвід експертів компанії, які детально показували та розказували про кожен гібрид та їх особливості. Однією з моїх задач була зустріч та реєстрація гостей, супровід їх по демонстраційним ділянкам та ін. На дні поля я отримав можливість познайомитись та поспілкуватись з представниками різних аграрних компаній, агрохолдингів та дистриб'юторських компаній.
Разом з технічними експертами я відвідав Західний регіон України, з якими визначав розтріскування стручків озимого ріпаку. Проводив чимало дослідів на демо-посівах: порівнював контрольні ділянки з обробленими на різних стадіях росту і розвитку культури. 
На «АгроАрені» я  пройшов шлях від освіти до збирання культур – це був неймовірний досвід для мене як агронома. 
Дуже вдячний Миколаївському національному аграрному університету та організаторам магістерської програми Агрокебети за можливість отримувати безцінний досвід в аграрній сфері, не дивлячись на тяжкий для країни час, адже ми – майбутнє нашої держави!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget