Моя практика (Кім)

Я Олександр Кім, студент 2 курсу ОС «Магістр» факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету. Завдяки магістерській програмі «Агрокебети» я пройшов науково-дослідну практику в компанії ТОВ «МОНСАНТО НАСІННЯ» м. Полтавана посаді молодшого фахівця селекції та генетики сільськогосподарських культур.
Практика проходила у відділі селекції, керівником від підприємства було призначено Андрія Блюху.
До моїх завдань входило: проведення та візуальне описування, апробаційних ознак кукурудзи та ріпаку на селекційних ділянках. Кожне поле налічувало близько 8000 селекційних ділянок.
Я брав безпосередню участь у всіх процесах від сівби до збору врожаю селекційних ділянок.
Завдяки ресурсам компанії я мав можливість ознайомитися з передовими технологіями європейського та американського виробництва в сфері сільськогосподарського виробництва. Це новітні сільськогосподарські машини, сівалки та комбайни французького виробництва. Сівалки які є в наявності компанії працюють за системою Precision Planting та підключені до програми Climate FieldView. Комбайн оснащений прибором, який дає змогу перевіряти більшість показників насіння при збиранні.
Останній тиждень своєї практики я працював з торговими представниками компанії Bayer. Це дало змогу зрозуміти процес комерціалізації та реалізації продукції компанії. 
Загалом я задоволений практикою величезний досвід, в подальшому допоможе в реалізації агрономічного потенціалу.
Дякую всім, хто допоміг мені в проходженні практики, а саме:
ректору Миколаївського НАУ академіку Шебаніну В.С.;
доктору сільськогосподарських наук, професору, завідувачу кафедри ґрунтознавства та агрохімії  Федорчуку М.І;
декану факультету агротехнологій, доктору сільськогосподарських наук, професору кафедри виноградарства та плодоовочівництва Дробітько А.В;
освітній програмі «Агрокебети», а також всьому колективу Полтавського відділу селекції компанії ТОВ «МОНСАНТО НАСІННЯ» на чолі з Андрієм Блохою та представникам відділу продажів в Північному регіоні на чолі з Данилом Лютим!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget