Практичне заняття зі стейкхолдером та випускницею обліково-фінансового факультету Аллою Ткаченко

Коли випускники вміло застосовують здобуті під час навчання знання та можуть поділитися із здобувачами вищої освіти практичним досвідом, то це найкраща подяка та оцінка викладацької роботи! Не перший рік Алла Ткаченко із задоволенням спілкується з нашими здобувачами! Інформація, якою ділиться з нами пані Алла, завжди практична, всебічна та актуальна.

Саме тому на цю зустріч ми запросили здобувачів вищої освіти ОП «Облік і оподаткування» всіх ступенів вищої освіти та ОП «Готельно-ресторанна справа» ОС «Бакалавр». Бажаючих виявилося не мало! І це не дивно, оскільки пані Алла з власного практичного досвіду розповіла про сучасні онлайн-можливості організації та розвитку власного бізнесу і важливе місце бухгалтера у цій сфері; розкрила взаємозв’язок форм оподаткування та необхідних КВЕДів для ФОП; показала як зареєструвати ФОП через Єдиний портал державних послуг Дія; ознайомила з функціоналом електронного кабінету податків. Оскільки наш спікер, окрім бухгалтерської та громадської діяльності, є власницею закладів харчування, то зауважила на особливостях розрахунків у готівковій та безготівковій формі у таких закладах, окреслила переваги і недоліки застосування РРО та ПРРО; навела приклади документообігу, товарного, бухгалтерського та податкового обліку у таких закладах; зазначила складнощі та шляхи їх подолання у кадровій роботі та обліку заробітної плати, а також показала онлайн можливості підписання і обміну документами через банкінг. 

Пані Алла відповіла на всі запитання слухачів, а запитань також було чимало! І до деяких ми обов’язково ще повернемося і обов’язково ще зустрінемося, а також врахуємо під час змістовного наповнення освітніх компонент!

Дякуємо нашим здобувачам за проявлений інтерес, нашій випускниці і стейкхолдеру за приділений час! Пишаємося нашою Україною, нашим Миколаївським національний аграрним університетом, нашими здобувачами і нашими випускниками! 





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget