Інтерактивне заняття з дисципліни «Охорона праці в галузі»

19 жовтня 2023 року студенти спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» разом з канд.екон.наук, доцентом кафедри методики професійного навчання Вячеславом Курепіним провели інтерактивне заняття з дисципліни «Охорона праці в галузі» із використанням методу порівняльного аналізу. Використовуючи такий метод Вячеславу Курепіну вдалося на практичних заняття досягти максимальної активності. На прикладі практичних ситуацій, пов’язаних з діяльністю підприємств переробки м’ясо-молочної продукції, були оговорені питання побудови моделі соціального діалогу на підприємствах.

Учасники інтерактивного заняття наголошували на ключову роль соціального діалогу у взаємовідносинах між підприємствами. Головними питаннями для обговорення стали розвиток соціального діалогу в Україні у період воєнного стану, а також участь профспілкових організацій у формуванні та реалізації реформ соціально-економічної політики як України, так і на рівні галузі та об’єктів господарювання.

Були обговорені питання щодо важливості оновлення законодавства про соціальний діалог в Україні та приведення у відповідність до викликів воєнного часу трудового законодавства.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget