Участь у відкритій лекції «Directing Inclusive and Sustainable Growth: A Mission-Oriented Approach (A Discussion on Opportunities for Ukraine)»

Не дивлячись на триваючу, жорстоку та несправедливу війну, яка ведеться проти України, наша держава не тільки встояла, але навіть в таких тяжких умовах розгледіла можливості для відновлення та реконструкції своєї економіки.

Так, 17 жовтня 2023 року всесвітньовідома економістка, професорка Університетського коледжу Лондона (UCL), директорка-засновниця Інституту інновацій та суспільного призначення у UCL (IIPP) – Mariana Mazzucato провела відкриту лекцію на тему «Directing Inclusive and Sustainable Growth: A Mission-Oriented Approach (A Discussion on Opportunities for Ukraine)», в якій взяв участь асистент Вадим Посухін. Протягом даного заходу лекторка наголосила, що повернути промислові стратегії до прямих інвестицій та інновацій для досягнення інклюзивного, стійкого зростання можливо тільки через відновлення почуття суспільної цілі та переосмислення ролі уряду в економічній і соціальній позиціях. Гарним прикладом послугувала «ефективна» програма президента Кеннеді, який успішно скоординувавши державний та приватний сектори, викликав такого ж рівня сміливі вчинки і експериментальні підходи, що вирішили найбільші соціально-політичні проблеми свого періоду.

Навіть із плином часу велика кількість питань залишається актуальними і до сьогодні, а їх вирішення є нашим спільним завданням, адже тільки разом можна вистелити шлях до успішного, щасливого та заможного майбутнього.






Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget