Участь викладачів факультету агротехнологій у міжнародній конференції

26 жовтня 2023 року викладачі факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету взяли участь у VІ Міжнародній науково-практичній конференції «Екологічний стан навколишнього середовища та раціональне природокористування в контексті сталого розвитку», присвяченій дню пам’яті доктора сільськогосподарських наук, професора Пилипенка Юрія Володимировича. Організатором конференції виступала кафедра екології та сталого розвитку імені професора Ю. В. Пилипенка Херсонського державного аграрно-економічного університету.

На пленарній частині конференції з привітальним словом до організаторів та учасників звернулася декан факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету професор Дробітько А. В.

На секційному засіданні конференції учасникам було представлено доповідь професора кафедри рослинництва та садово-паркового господарства МНАУ Домарацького Є. О., присвячену особливостям вирощування пшениці озимої за новітньою технологією Mzuri Pro-Till в умовах навчально-науково-практичного центру МНАУ та результатам наукових досліджень з цього питання за 2023 рік. 

Щиро дякуємо організаторам конференції за проведений на високому рівні захід, а учасникам – за цікаві доповіді!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget