Під час спілкування у ході вебінарів було висвітлено ряд питань, які є надактуальними у сьогоденній діяльності закладів харчування. Так, говорили про особливості обрання КВЕДів у ФОП різних груп оподаткування, про первинний та товарний облік, торгівлю підакцизними товарами у барах і ресторанах та головні помилки в обліку кафе, кав’ярень і ресторанів. Наша вдячність організаторам не лише за висвітлення важливих питань, але й за інтерактив, відповіді на запитання слухачів та бонуси, зокрема відео про те, які саме КВЕДи мають бути в кафе, кав’ярні і ресторані. Цей відеоролик розміщено на сторінці дисципліни у системі Moodle, тому здобувачі мають змогу передивитися його ще раз та опрацювати на заняттях.
Безліч цікавої, практичної, актуальної інформації стало у нагоді не лише для поповнення багажу обліково-організаційних знань за зазначеною тематикою, але й здобувачам заочної форми здобуття освіти для виконання індивідуального завдання та складання заліку, а для здобувачів денної форми здобуття освіти – для підготовки тез доповідей на наукові конференції.
Вчимося, працюємо й обов’язково переможемо! Дякуємо всім!
Дописати коментар