Результати участі у триденному вебінарі про облік у кафе, кав’ярнях, ресторанах

 23-25 жовтня здобувачі вищої освіти ОП «Готельно-ресторанна справа» 3 курсу денної та заочної форми здобуття освіти були залученими до участі у серії вебінарів «Бухгалтер ресторану: РРО, калькуляція, ФОП і ТОВ, штрафи і перевірки» від онлайн-школи бухгалтерії avs. Після реєстрації на вебінар його організатори надали тест для перевірки знань з детальним поясненням відповіді на кожне запитання тесту після його проходження для самоаналізу та поповнення практичних знань у цій сфері.

Під час спілкування у ході вебінарів було висвітлено ряд питань, які є надактуальними у сьогоденній діяльності закладів харчування. Так, говорили про особливості обрання КВЕДів у ФОП різних груп оподаткування, про первинний та товарний облік, торгівлю підакцизними товарами у барах і ресторанах та головні помилки в обліку кафе, кав’ярень і ресторанів. Наша вдячність організаторам не лише за висвітлення важливих питань, але й за інтерактив, відповіді на запитання слухачів та бонуси, зокрема відео про те, які саме КВЕДи мають бути в кафе, кав’ярні і ресторані. Цей відеоролик розміщено на сторінці дисципліни у системі Moodle, тому здобувачі мають змогу передивитися його ще раз та опрацювати на заняттях. 

Безліч цікавої, практичної, актуальної інформації стало у нагоді не лише для поповнення багажу обліково-організаційних знань за зазначеною тематикою, але й здобувачам заочної форми здобуття освіти для виконання індивідуального завдання та складання заліку, а для здобувачів денної форми здобуття освіти – для підготовки тез доповідей на наукові конференції.

Вчимося, працюємо й обов’язково переможемо! Дякуємо всім!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget