Онлайн-лекція та майстер-клас від експерта з сервірування Поліни Горбоконь

Сьогодні здобувачі вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» прослухали лекцію-майстер-клас експерта з сервірування Поліни Горбоконь на тему: «Секрети ідеального сервірування».
Під час майстер-класу студенти розглянули на прикладі стилі сервірування (англійський, французький ), підбір посуду, приборів, бокалів.
Також на захід було запрошено здобувачів вищої освіти та викладачів Одеського національного економічного університету, який є партнером Миколаївського національного аграрного університету.
Дякуємо Поліні Горбоконь за цікаву зустріч!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget