Лекція за участю менеджера з обслуговування клієнтів OTP BANK

20 квітня 2023 року для студентів факультету менеджменту, які опановують освітньо-професійну програму «Менеджмент» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, та студентів обліково-фінансового факультету, які опановують освітньо-професійну програму «Облік і оподаткування» на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти, була проведена лекція за участю запрошеного фахівця, менеджера з обслуговування клієнтів OTP Bank Феттер А.А.

Під час заняття Феттер А.А. розповіла, що OTP Bank – один з найбільших українських банків зі 100%-им іноземним капіталом, визнаний лідер фінансового сектору країни, член європейської фінансової групи, що працює в 11 країнах. Студенти дізналися, що ця фінансова установа успішно діє на вітчизняному ринку понад 20 років і зарекомендувала себе як соціально відповідальна, надійна та фінансово стабільна компанія, яка надає своїм корпоративним та приватним клієнтам фінансові послуги високої якості, що відповідають європейським стандартам. 

Під час заняття студенти запитали, як працює банк під час воєнного стану, і дізналися, що OTP Bank регулярно потрапляє до трійки найстійкіших банківських установ України за версією провідних видань, а його довгостроковий кредитний рейтинг за Національною рейтинговою шкалою агентства «Кредит-рейтинг» залишається найвищим, навіть під час воєнного стану. 

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та маркетингу Миколаївського національного аграрного університету висловлюють подяку Феттер А.А. за цікаву лекцію та сподіваються на подальшу співпрацю.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget