Участь здобувачів вищої освіти в Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «BlackSeaScience 2023»

30 березня 2023 року відбувся 2 тур Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «BlackSeaScience 2023» на базі Одеського національного технологічного університету. Погребняк Діана, Шишкіна Ніка представили наукову роботу на тему: «Production technology of «Borodinsky» bread in the terms of «Ternovsky hlibsavod» LLC», виконану під керівництвом доктора філософії, ст. викладача кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Шевчук Наталі Петрівни та кандидата с.-г. наук, завідувача кафедри переробки продукції тваринництва та харчових технологій Петрової Олени Іванівни. Отже, за результатами конкурсу здобувачі вищої освіти 3 курсу факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології, спеціальності 181 – «Харчові технології» посіли 3 місце за напрямом Харчова наука і технології.
Також здобувачі вищої освіти 3 курсу Єгорова Уляна, Мельниченко Роман, Хомич Анастасія та Кретова Юлія спеціальності 181 – «Харчові технології» отримали сертифікати за участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «BlackSeaScience 2023». 

Щиро вітаємо переможців Конкурсу та їхніх наукових керівників із перемогою! Вдячні здобувачам вищої освіти за участь у Конкурсі.





Кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій


кафедра переробки продукції тваринництва та харчових технологій,факультет ТВППТСБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget