«Сталий розвиток міст» ХVІ Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція

21 квітня 2023 року на базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова було проведено пленарне засідання ХVІ Всеукраїнської студентської науково-технічної конференції «Сталий розвиток міст».
Для участі у конференції подали тези 795 здобувачів від ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, та 45 здобувачів від інших закладів вищої освіти Харкова та України. Конференція охопила 22 наукові напрями за сферами: архітектура, дизайн та образотворче мистецтво; будівництво та цивільна інженерія; енергетична, інформаційна та транспортна інфраструктура; економіка і менеджмент; соціальні науки.
Миколаївський НАУ був представлений здобувачами вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» Анастасією Дідняк з доповіддю «Укритися, неможливо ризикувати: яким у Миколаєві був захист населення під час обстрілів ракетами» та Валерією Іваненко з доповіддю «Захист навколишнього середовища як засіб збереження та побудови миру».


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget