Ефективна комунікація зі стейкхолдерами освітньої програми «Облік і оподаткування»

Викладачі кафедри обліку і оподаткування систематично організовують для здобувачів вищої освіти гостьові заняття з метою набуття фахових компетенцій. Так, 26 квітня 2023 року для студентів освітніх ступенів «бакалавр» та «магістр» спеціальності «Облік і оподаткування» спільно з партнером ОПП «Облік і оподаткування» - Миколаївським академічним художнім драматичним театром було організовано у формі нетворкінгу гостьове онлайн-заняття на тему «Особливості діяльності та бухгалтерського обліку театру».
Теоретичний матеріал, підкріплений практичними знаннями, посилює набуття компетентностей та опановування фаховими вміннями. Свистун Артем Олександрович, директор-художній керівник театру, Заслужений діяч мистецтв України ознайомив студентів із діяльністю Миколаївського академічного художнього драматичного театру, з історією його відкриття та зі специфікою функціонування, з репертуаром та планами подальшого розвитку.
Здобувачі вищої освіти 3-5 курсів, які обрали перспективну спеціальність «Облік і оподаткування», отримали унікальну можливість познайомитись не тільки з інфраструктурою театру, а й отримати відповіді на актуальні для них питання організації та ведення бухгалтерського обліку в установі, які надала головний бухгалтер театру Баришнєва Олена Володимирівна.
Залучення до освітнього процесу установ і співробітників різних сфер діяльності дозволяє студентам краще зрозуміти тенденції розвитку облікових дисциплін та можливість отримати престижну омріяну роботу за фахом.
Важливий висновок: спеціальність 071 «Облік і оподаткування» – універсальна, набуті в ній знання – безцінні, перспективи працевлаштування – безмежні.
Висловлюємо щиру вдячність адміністрації Миколаївського академічного художнього драматичного театру, зокрема Свистуну Артему Олександровичу та Баришнєвій Олені Володимирівні, за цікаву зустріч, змістовний екскурс у глибини театрального та облікового мистецтва, запрошення до театру на вистави, екскурсії та проходження практики.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget