ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЯ З ПРЕДСТАВНИКОМ ФГ «ОРБІТА» МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Залучення вітчизняних та зарубіжних фахівців, викладачів та науковців провідних організацій та підприємств у навчальний процес має забезпечити підвищення рівня надання освітніх послуг ніверситетом та одержання здобувачами додаткових сучасних знань. 

24 квітня 2023 р. відповідно до плану проведення занять із дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти (викладач – кандидат с.-г. наук, доцент Олексій Стародубець) відбулась онлайн-лекція із залученням представника ФГ «Орбіта» Миколаївської області. Ветеринарний лікар підприємства Петро Петрович Браніцький провів лекцію на тему «Технологія виробництва м’яса курчат-бройлерів». 

Модернізація виробництва галузей тваринництва, зокрема птахівництва має велике значення для економіки підприємства й України в цілому, що на високому рівні представлено на даному підприємстві, та не зважаючи на важкі часи у нашій країні, перебування у безпосередній близкості підприємства до лінії фронту, постійні обстріли та руйнування, що принесла країна-агресор, фермери та спеціалісти господарств Миколаївщини, з-поміж яких ФГ «Орбіта», продовжують свою нелегку працю з метою забезпечення населення продуктами харчування та економічної підтримки держави.

Впродовж зустрічі було обговорено низку питань, які стосуються галузі птахівництва, зокрема технології утримання, годівлі та напування курчат-бройлерів на різних етапах розвитку, а також було представлено декілька порід курей, які вирощуються в господарстві.

Висловлюємо велику подяку керівництву і спеціалістам господарства, зокрема Петру Петровичу Браніцькому, за надану інформацію та безцінний  внесок у розвиток галузі.





Кафедра технології виробництва продукції тваринництва

факультет ТВППТСБ,кафедра ТВПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget