Неформальна освіта з дисципліни «Основи біотехнології у рослинництві»

Здобувачі вищої освіти третього курсу спеціальності 201 Агрономія пройшли курс «Удосконалення виробництва продуктів харчування за допомогою агротехнологій та біотехнологій рослин» на платформі agriacademy https://courses.agriacademy.org/

Навчання ініційовано доцентом кафедри землеробства, геодезії та землеустрою Тетяною Манушкіною та відбувалося у рамках неформальної освіти з дисципліни «Основи біотехнології у рослинництві». 

Курс було розроблено Університетом Кембриджа у партнерстві з «Універсидад Аутонома» міста Мадрид, Іспанською національною дослідницькою радою (CSIC), компаніями «Koppert Biological Systems», «John Deere» та «Herbstreith & Fox» за участі Центру Джона Іннеса, у місті Норвіч, Великобританія.

Кожного тижня здобувачі знайомилися з однією зі сфер інновацій у виробництві продуктів харчування, роллю науки й технологій у кожній із сфер, а також розглянули майбутні рішення та труднощі впровадження їх на практиці. У ході навчання на курсі вивчили практичні приклади з реального життя та почули думку провідних експертів, обговорили сильні та слабкі сторони цих технологій і спробували запропонувати власні ідеї щодо вирішення проблем продовольчої безпеки.

Здобувачі вищої освіти отримали сертифікати про проходження курсу та додаткові бали за неформальну освіту під час заліку відповідно до рейтингової системи оцінювання з дисципліни «Основи біотехнології у рослинництві».



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget