Трансформація страхового ринку України в світлі сучасних економічних викликів: погляд здобувачів

18-19 квітня 2023 року на базі Миколаївського національного аграрного університету було проведено VІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію здобувачів вищої освіти та молодих учених «Трансформація страхового ринку України в світлі сучасних економічних викликів», організовану кафедрою фінансів, банківської справи та страхування обліково-фінансового факультету.

Метою конференції було обговорення теоретичних аспектів та тенденцій розвитку страхового ринку України в умовах євроінтеграційних процесів та військових подій в Україні. 

Робота була організована за наступними секціями:

1. Страховий захист підприємництва та особистості в умовах військової агресії.

2. Напрями підвищення результативності діяльності страхових компаній.

3. Стратегічні орієнтири розвитку страхового ринку в умовах євроінтеграційних змін.

4. Розвиток діджиталізації страхового ринку України.

В заході взяли участь здобувачі вищої освіти бакалаврського та магістерського рівня освіти обліково-фінансового та інженерно-енергетичного факультетів  МНАУ, а також здобувачі Хмельницького  кооперативного торговельно-економічного інституту.

Здобувачі з найактуальнішими темами дослідження мали можливість виступити з доповідями, поділитися своїми науковими здобутками.

Найбільш активними учасниками заходу виявились здобувачі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» МНАУ, наукові доповіді яких були високо оцінені запрошеною на захід Валентиною Вікторівною Сокур — начальником відділення ПАТ «Українська пожежно-страхова компанія» в м. Миколаїв, та В’ячеславом Миколайовичем Курепіним -  канд.екон.наук, доцентом кафедри методики професійного навчання МНАУ.

Висловлюємо подяку здобувачам та їх науковим керівникам за підготовку цікавих доповідей! Чекаємо на подальші зустрічі в рамках щорічної Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених «Трансформація страхового ринку України в світлі сучасних економічних викликів»!










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget