Erasmus+: захист презентації «Альтернативні джерела енергоресурсів в Україні»

18.04.23 р. Валерія Іваненко, студентка спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» презентувала доповідь на аудиторну вправу «Альтернативні джерела енергоресурсів в Україні». Промова, яку для виступу підготувала Валерія, була цікава та змістовна, викликала неабиякий інтерес у польських студентів. Під час дискусії учасники аудиторної вправи плідно обговорювали переваги та недоліки альтернативної енергетики, обмінялись думками та своїм баченням щодо розвитку альтернативних джерел енергоресурсів у світі. Польські студенти проявили інтерес до головних напрямків і шляхів розвитку альтернативних джерел енергоресурсів в Україні.

Це був цікавий та насичений захід, під час якого польські студенти разом з Валерією, з користю та задоволенням провели свій час та мали змогу дізнатися багато цікавого про альтернативні джерела енергії. Доповідачка відкрила для учасників заходу зовсім незнайомий до цього часу регіон – Південь України, який відомий також як Причорномор'я.

Заходи такого плану допомагають українським студентам поглибити знання, розширити свій лексичний запас, потренувати своє мовлення та застосувати на практиці здобуті раніше знання з іноземної мови. Захист відбувся англійською мовою.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget