Профробота кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

27 квітня 2023 р. науково-педагогічні працівники кафедри провели онлайн зустріч з учнями 11 класів Миколаївського ліцею №37 та СЗОШ  № 39 імені І.Ю.Макарова. Основним питанням зустрічі були новели вступної компанії у 2023 р.  Саме про останні кваліфіковано розповів Баркар Є.В., відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету.

Модератор зустрічі, доцент кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки, Шишпанова Н.О., презентувала спеціальності Миколаївського національного аграрного університету та акцентувала увагу на умови вступу на них. 

 Другою частиною зустрічі був пізнавальний квіз «Туристична подорож Україною», участь у якому дала можливість учасникам: познайомитися з особливостями спеціальності «Туризм і рекреація»; поринути в цікаві історичні та географічні факти України; віртуально відвідати мальовничі куточки нашої держави. 

З вітальним словом до учасників звернулася і Ключник А., завідувач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки. Від імені колективу кафедри Ключник А.В. привітала переможців квізу та разом з Баркарем Є.В. запросила долучитися до великої дружньої родини Миколаївського національного аграрного університету!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget