Відбулося засідання наукової студії

18 квітня 2023 року науково-педагогічні працівники обліково-фінансового факультету та факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету взяли участь в онлайн-засіданні наукової студії «Освіта Миколаївщини: нові наукові орієнтири» за темою «Підготовка кваліфікованих фахівців: зв’язок між освітою та ринком праці».

Учасники зустрічі обговорили питання розвитку української системи вищої освіти в умовах воєнного стану, напрями інтеграції вітчизняної освіти у європейський та світовий освітній простір, поділилися досвідом запровадження освітніх інновацій та інформаційно-комунікативних технологій, обговорили особливості організації дуальної форми здобуття освіти. Особливу увагу було приділено чинникам взаємодії вищої освіти з ринком праці, питанням трансформації ринку праці України та освітньої міграції в сучасних умовах.

Захід відбувся за організаційної підтримки Управління культури, національності та релігій Миколаївської ОВА та Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget