Онлайн захід «захист прав військовослужбовців та членів їх родин»

11 квітня 2023 р. здобувачі вищої освіти факультету менеджменту та інженерно-енергетичного факультету у рамках вивчення правових дисциплін та за сприянням викладачів кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки доцента Прогонюк Л.Ю. і старшого викладача Гусенко А.А. взяли участь у онлайн заході «Юридична консультація: Захист прав військовослужбовців та членів їх родин», який був організований Миколаївською обласною науковою бібліотекою.

Головним спікером заходу виступила головна юристка Миколаївського бюро правової допомоги №1 Миколаївського місцевого центру з надання БВПД Валентина Дука, яка розповіла про нормативно-правове забезпечення прав військовослужбовців та членів їх родин. Особливу увагу приділила питанням трудових гарантії, соціальних пільг, правового захисту від незаконного звільнення або переміщення по службі військовослужбовців. Фахівець детально розповіла про порядок виплати одноразової грошової допомоги у разі загибелі військовослужбовців у період дії воєнного стану.

Дякуємо Миколаївській обласній науковій бібліотеці за запрошення та плідну співпрацю. Окрема подяка Валентині Дуці за кваліфіковану та змістовну інформацію.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget