Профорієнтаційна робота завжди у центрі уваги!

Вже зовсім небагато часу залишилося до того, як випускникам 2023 р. доведеться робити один із найголовніших виборів у житті – вибір майбутньої спеціальності та закладу вищої освіти, в якому її опановувати.

19 квітня 2023 р. кафедрою біотехнології та біоінженерії було організовано та проведено онлайн-зустріч із випускникми ліцеїв колишнього Новоодеського району, а також Мигійського коледжу МНАУ та Первомайського медичного коледжу.

На зустріч було запрошено відповідального секретаря приймальної комісії МНАУ, доцента Баркаря Є.В., який ознайомив потенційних абітурієнтів з Правилами прийому до Миколаївського НАУ в 2023 р., наголошуючи на необхідності складання мультипредметного тесту, особливостях подання заяв та їх підпису з використанням КЕП. 

Доцент Каратєєва О.І. розповіла про університет, його матеріально-технічну базу, умови мешкання в гуртожитку Миколаївському НАУ, а також поінформувала студенство щодо можливостей для реалізації своїх здібностей і талантів, самореалізації особистісного потенціалу під час навчання у Миколаївському національному аграрному університеті. Під час бесіди студентство отримало ґрунтовні відповіді на свої запитання.

Проведена зустріч із учнями надала можливість безпосереднього спілкування, що сприяє можливості зробити правильний вибір при обранні закладу вищої освіти для подальшого здобуття освіти. 

Чекаємо майбутніх абітурієнтів у Миколаївському національному аграрному університеті для подальшого плідного спілкування і навчання за обраними спеціальностями. 

Щиро дякуємо адміністраціям та вчителям ліцеїв та коледжів за сприяння в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю! Миру всім та якнайшвидшої перемоги!





Кафедра біотехнології та біоінженерії МНАУ

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget