Профорієнтаційна робота: онлайн-зустріч із випускниками Миколаївського класичного ліцею

Кафедрою обліку і оподаткування Миколаївського національного аграрного університету 21 квітня 2023 року проведена профорієнтаційна онлайн-зустріч із випускниками Миколаївського класичного ліцею. У такій роботі взяли участь декан обліково-фінансового факультету канд. екон. наук, доцент Олександр Біліченко, завідувач кафедри обліку і оподаткування, д-р екон. наук, професор Марина Дубініна, старший викладач кафедри обліку і оподаткування Василь Галкін, заступник відповідального секретаря приймальної комісії МНАУ Світлана Шаріна, студентський президент Анжеліка Вільховатська, класні керівники та учні 11 класу ліцею.  

Присутні на онлайн-зустрічі отримали необхідну інформацію як випускнику ліцею стати здобувачем вищої освіти – від реєстрації та проходження національного мультипредметного тесту (НМТ) до можливості вступити до МНАУ. Також присутніх проінформовано щодо особливостей вступу до закладу вищої освіти випускників з тимчасово окупованих територій, про наявність у МНАУ місць державного та регіонального замовлень, можливості розкриття своїх здібностей у позанавчальний час – у культурно-масовому житті університету.

Дякуємо адміністрації ліцею за сприяння у проведені такого заходу: директору – Олені Вєдніковой, класним керівникам Олені Зарванській та Альоні Павліновій. Очікуємо нових зустрічей у Миколаївському національному аграрному університеті!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget