Освітньо-професійна програма для магістрів «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» актуальна та пов’язана із необхідністю опанування майбутнім фахівцем: теоретичних та методологічних засад фахових дисциплін, достатніх для формування інтегральної загальної і предметних компетентностей, теоретико-методологічних засад навчання й виховання, освітніх технологій та методик формування ключових і предметних компетенцій, формування здатності до здійснення моніторингу професійної педагогічної діяльності, готовності до інновацій у професійній педагогічній діяльності. Були розглянуті питання удосконалення змісту педагогічної практики для магістрів, ОПП «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)», в умовах змішаної форми навчання під час воєнного стану. Крім того, проаналізовані питання залучення працівників училища до проведення навчальних занять зі здобувачами вищої освіти - магістрами. Це дозволить сформувати необхідні компетентності та зможе бути використано при підготовці здобувачів вищої освіти.
Дописати коментар