Освітньо-професійна програма для магістрів «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» актуальна та пов’язана із необхідністю опанування майбутнім фахівцем: теоретичних та методологічних засад фахових дисциплін, достатніх для формування інтегральної загальної і предметних компетентностей, теоретико-методологічних засад навчання й виховання, освітніх технологій та методик формування ключових і предметних компетенцій, формування здатності до здійснення моніторингу професійної педагогічної діяльності, готовності до інновацій у професійній педагогічній діяльності. Були розглянуті питання удосконалення змісту педагогічної практики для магістрів, ОПП «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)», в умовах змішаної форми навчання під час воєнного стану. Крім того, проаналізовані питання залучення працівників училища до проведення навчальних занять зі здобувачами вищої освіти - магістрами. Це дозволить сформувати необхідні компетентності та зможе бути використано при підготовці здобувачів вищої освіти.
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.