Онлайн-вебінар на тему: "Чим відрізняється фахова стаття категорії «Б» від наукової статті Scopus/ Web of science?"

Scopus є найбільшою в світі, єдиною реферативною базою даних і наукометричною платформою, що забезпечує облік публікацій науковців і установ, у яких вони працюють, проводить моніторинг рівня їх цитованості, щорічно проводить аналіз усіх періодичних видань, що індексуються. Знання усіх організаційних питань із публікування для наукового працівника є значним моментом для успішного висвітлення власних здобутків.
25 квітня 2023 року асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Вадим Посухін взяв участь в онлайн-вебінарі, присвяченому тематиці: «Чим відрізняється фахова стаття категорії «Б» від наукової статті Scopus/ Webofscience», який організований провідною міжнародною консалтинговою компанією «Академія статей».  Упродовж заходу лектором було надано вичерпні відповіді на такі запитання:
-    Наукова стаття, яка вона? Головні дилеми опублікування вченими робіт у виданнях, які включені до міжнародних науковометричних баз Scopus/ Webofscience.
-    Якою має бути назва  та що має містити наукова стаття для успішної публікації?
-    Як виглядає назва успішних публікацій з високим рейтингом?
-    Чому анотація має приваблювати читачів і бути короткою?
-    Що важливо знати при визначенні ключових слів?
-    Чому висновки мають відповідати всім стандартам?
Отримані упродовж заходу знання є надзвичайно важливим елементом як для особистої творчої діяльності дослідника, так і мають значний вплив на освітній процес у цілому, оскільки бібліометричні дані зі Scopus використовують для складання рейтингів закладів вищої освіти та роблять їх конкурентоспроможними не тільки на державному, а й на міжнародному рівнях.



Асистент кафедри ветеринарної медицини та гігієни
Вадим ПОСУХІН

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget