Зустріч з представниками миколаївської митниці

Вже стало традицією на кафедрі публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки проводити гостьові лекції. Так, 20 квітня 2023 р. в рамках вивчення дисциплін «Зовнішньоекономічна діяльність підприємств» та «Державна і муніципальна служба» була прочитана лекція Новосовим Олегом, заступником начальника відділу організації митного контролю Миколаївської митниці.

Здобувачі вищої освіти дізналися про становлення митної справи в Україні, особливості переміщення товарів і транспортних засобів через митний кордон, особливості перетинання митного кодону товарів, що містять об’єкти інтелектуальної власності, статистику порушень митних правил, контрабанду. Тож Носов О. розповів про особливості організації Миколаївської митниці, вступу до лав Державної митної служби України.

Позитивним моментом лекції було саме дискусійне обговорення проблематики. Здобувачі вищої освіти активно ставили запитання й отримували вичерпні відповіді.

Лекція відбулася в творчій та дружній атмосфері, а  представлена інформація зацікавила здобувачів, які відчули важливість і перспективність обраної професії.

Дякуємо Носову Олегу за змістовну, кваліфіковану лекцію та сподіваємося на подальшу співпрацю!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget