Відбулася Міжнародна щорічна науково-технічна конференція «Екологічна і техногенна безпека. Охорона водного і повітряного басейнів. Утилізація відходів»

На базі Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова 19.04.23р. відбулася Міжнародна щорічна науково-технічна конференція «Екологічна і техногенна безпека. Охорона водного і повітряного басейнів. Утилізація відходів».
Під час пленарного та секційних засідань були висвітлені проблеми екологічної та техногенної безпеки; сучасні маловідходні, енерго- та ресурсозберігаючі технології; методи очистки господарсько-побутових та промислових, проблеми охорони повітряного басейну; управління промисловими та побутовими відходами, їх утилізація; екологічні проблеми регіонів.
Миколаївський національний аграрний університет був представлений здобувачами вищої освіти спеціальності 015 «Професійна освіта (Аграрне виробництво, переробка сільськогосподарської продукції та харчові технології)» Кудряшовою Анною, доповідь «Водні екосистеми: пряма та непряма шкода біорізноманіттю від інцендентів, пов’язаних з війною» та Іваненко Валерією, доповідь «Солона вода у водогінних мережах міста - вихід з ситуації чи екологічна проблема».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget