Конференція викладачів кафедри ветеринарної медицини та гігієни

Проведення наукових конференцій є багатофункціональним, невід’ємним атрибутом, котрий покликаний вдосконалити форму організації навчальної діяльності, як з традиційної практики наукового життя викладацької спільноти, так і слугує способом підвищення кваліфікації представників закладів вищої освіти.  

У межах участі у Причорноморській регіональній науково-практичній конференції професорсько-викладацького складу «Розвиток українського села – основа аграрної реформи в Україні» 20 квітня 2023 року на кафедрі ветеринарної медицини та гігієни факультету ТВППТСБ відбулося засідання секції «Ветеринарна медицина і технологія відтворення тварин». Упродовж заходу викладачі кафедри  висвітлили власні теоретичні та практичні звершення: обговорили актуальність тем з дотримання санітарно - гігієнічних вимог при утриманні; лікування і  профілактику захворювань сільськогосподарських тварин; типи ґрунтових інфекцій; напрямки  розвитку харчової галузі. Вирішили питання, що постали в процесі бесід.

Досвід, отриманий у результаті проведеної роботи, несе глибокий сенс для подальшого вдосконалення інтелектуальної та творчої діяльності, оскільки уміння аналізувати та описувати власні здобутки для науковця є надзвичайно цінним елементом.





факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget