Онлайн-зустріч зі стейкхолдером

20 квітня 2023 року на занятті із дисципліни «Експлуатація і технічний сервіс техніки в АПК» для здобувачів вищої освіти 4 курсу спеціальності 208 «Агроінженерія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти під керівництвом гаранта освітньо-професійної програми к.ф-м.н., доцента кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу Олександра ЛИМАРЯ відбулася запланована онлайн-зустріч зі стейкхолдером. Участь у занятті взяв представник компанії ТОВ Торговий дім «Агроальянс», інженер із ремонту, обслуговування і експлуатації тракторів та сільськогосподарської техніки Вербицький Микола Петрович.

Під час обговорення були розглянуті питання щодо перспектив розвитку новітніх механізованих систем, проблем та шляхів вирішення питань щодо розвитку агропромислових підприємств на території України. 

Здобувачі вищої освіти виявили зацікавленість під час обговорення теми технічного обслуговування, ремонту та діагностуванні сільськогосподарської техніки з використанням нових технологій та брали активну участь в обговоренні.

Дякуємо керівництву компанії за отриманий досвід.

кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget