Охорона праці в галузі: навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм здобуття вищої освіти

Охорона праці в галузі: навчальний посібник для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм здобуття вищої освіти. Автори: доцент кафедри методики професійного навчання, канд.екон.наук Вячеслав КУРЕПІН, доцент кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу, канд. техн. наук Дмитро МАРЧЕНКО, офіцер збройних сил України Дмитро КУРЕПІН.

Навчальний посібник містить матеріали з навчальної дисципліни «Охорона праці в галузі». У посібнику викладено основні відомості про соціальний діалог та партнерство з питань охорони праці в Україні, правове регулювання організації охорони праці в Україні. Дано уявлення про реформування системи управління охороною праці в Україні та алгоритм запровадження системи управління охороною праці. Описані актуальні питання охорони праці в сільськогосподарському виробництві, соціальний захист громадян у зв’язку з нещасними випадками на виробництві, основні заходи пожежної профілактики на об’єктах господарювання аграрного сектору економіки, дії при виникненні пожежі, використання первинних засобів пожежогасіння на об’єктах господарювання.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget