Вже декілька років поспіль в умовах навчально-науково-практичного центру Миколаївського національного аграрного університету науковцями кафедри проводиться випробовування гібридів ріпаку озимого, а також дослідження впливу біологічних препаратів на продуктивність культури.
Дослідження ріпаку озимого в умовах ННПЦ МНАУ
Науково-педагогічні працівники кафедри рослинництва та садово-паркового господарства разом зі здобувачами вищої освіти факультету агротехнологій проводять наукові дослідження з великим спектром сільськогосподарських культур, однією з них є ріпак озимий. У багатьох країнах світу ріпак це стратегічна культура для виробництва олії, яка використовується у харчовій промисловості, а за своїми властивостями складає конкуренцію навіть оливковій. Також ріпакова олія може бути сировиною для виробництва біопалива та ін. матеріалів.
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.