Запрошуємо долучитися до програми післядипломного навчання - Управління в українських органах місцевого самоврядування для лідерів, менеджерів середнього рівня, фахівців з публічних послуг громади

В рамках проєкту «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» у 2021 році реалізується програма післядипломного навчання - Управління в українських органах місцевого самоврядування для лідерів, менеджерів середнього рівня, фахівців з публічних послуг громади.

Програма навчання закликана підвищити професійний рівень представників органів місцевого самоврядування та відбуватиметься лише у 7 областях України. Навчальний проєкт проводиться Краківським економічним університетом (Польща) за партнерства спеціально запрошених місцевих вищих навчальних закладів.

По завершенню навчання слухачі отримають свідоцтво про завершення післядипломного навчання, видане Малопольською школою публічного управління Краківського економічного університету (КЕУ), та відповідний український документ, що підтверджує завершення програми підвищення професійної кваліфікації працівників публічної адміністрації.

У Миколаївському національному аграрному університеті за проєктом «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність (DOBRE)» по програмі післядипломного навчання будуть формується група (25 осіб), в якій можуть навчатися голови та заступники органів місцевого самоврядування, депутати відповідних рад. 

Навчання триватиме з березня по листопад 2021 року. З метою запобігання поширення на території України коронавірусу COVID-19 проведення навчання буде забезпечено за допомогою програмного додатка ZOOM. За умови пом'якшення карантинних заходів можливе проведення навчання за очною формою “оф-лайн”.

Подати заявку до участі у проєкті може будь-яка особа, яка працює в органах місцевого самоврядування Миколаївської області та яка має диплом про вищу освіту не нижче бакалавра. Для цього необхідно за нижче вказаним посиланням подати електронну заявку, надіслати фотографію особи, копії паспорту та диплому про вищу освіту. Подати заявку для участі у програмі навчання потрібно не пізніше 15 лютого 2021 року. 

Оскільки в програмі післядипломного навчання кількість місць обмежена, то в пріоритеті потрапляння до складу навчальних груп будуть ті, хто представляє об’єднані територіальні громади, які вже співпрацюють з проєктом DOBRE. Другою чергою йтимуть представники інших громад Миколаївщини. Також, пройти навчання мають можливість працівники інших органів місцевого самоврядування Миколаївської області, але їх заявки розглядатимуться у третю чергу. По завершенню терміну подачі заявок будуть сформовані групи, а учасники, що потраплять до навчання отримують листа із підтвердженням зарахування. 

Проєкт DOBRE фінансується урядом США через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Програма післядипломного навчання за програмою Краківського економічного університету покриває 95% її вартості. Умови участі в програмі передбачають сплату решти 5%, що складає еквівалент 18$ – за рахунок учасників. Ця сума може бути сплачена самою особою, або органом місцевого самоврядування. 

Подати заявки до навчання:

E-mail: honcharenko@mnau.edu.ua, klyuchnikav2408@gmail.com

Контактні особи: Гончаренко Ірина Василівна, телефон 0973713369; Ключник Альона Володимирівна, телефон 0677389759.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget