Професійна орієнтація у школах Херсонської області

 10 лютого 2021 року науково-педагогічні працівники Миколаївського національного аграрного університету відвідали із профорієнтаційною метою школи Херсонщини, а саме Херсонську ЗОШ І-ІІІ ступенів №53 та КЗ "Олешківська гімназія". 

Під час зустрічі декан факультету довузівської підготовки І.М.


Марценюк  розповів учнівській молоді щодо широких можливостей отримання вищої освіти у Миколаївському НАУ. Адже, якісна освіта - це запорука успішного майбутнього кожної людини. І, найголовніше, можливість її здобуття є не «за морями», а у Миколаєві.

Доцент кафедри виноградарства та плодоовочівництва В.І. Федорчук запросила випускників шкіл обрати для себе одну із багатьох затребуваних професій та наголосила на тому, що у Миколаївському національному аграрному університеті завжди раді активній молоді, яка прагне досягнути успіхів у житті.

Учні з великою зацікавленістю вислухали інформацію про можливість навчатися в одному з провідних вузів України та висловили бажання відвідати університет найближчим часом. 

Висловлюємо щиру подяку керівництву Херсонської ЗОШ І-ІІІ ступенів №53 та КЗ "Олешківська гімназія" за організацію зустрічі та сподіваємося на подальшу співпрацю. А випускникам закладів бажаємо правильно визначитися із вибором професії у Миколаївському НАУ та успішного вступу на навчання.




Декан факультету

довузівської підготовки І.М. Марценюк


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget