Онлайн лекція у межах співпраці з державним університетом «Житомирська політехніка»

 22 лютого 2021 року у межах співпраці Миколаївського національного аграрного університету та Державного університету «Житомирська політехніка» проведено онлайн лекцію для здобувачів вищої освіти зазначених закладів освіти. У межах реалізації елементів програми академічної мобільності участь у заході взяли здобувачі вищої освіти освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування», зокрема освітнього ступеня «Молодший бакалавр» МНАУ та ДУ «Житомирська політехніка». 

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування МНАУ вдячні доктору економічних наук, професору, професору кафедри інформаційних систем в управлінні та обліку Державного університету «Житомирська політехніка» Жиглей Ірині Вікторівні за  змістовне та надзвичайно цікаве презентування лекційного матеріалу на тему: «Рахунки бухгалтерського обліку та подвійний запис». 

Здобувачі вищої освіти отримали відповіді не лише за змістом програмного матеріалу, але й безліч прикладів з історії виникнення рахунків та сучасної практики їх використання. Сподіваємося на подальшу тісну та результативну співпрацю, а також на зростаюче бажання наших здобувачів пізнавати дисципліну «Бухгалтерський облік».















Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget