Метод проєктів на заняттях з англійської мови


На заняттях з англійської мови інтенсивно впроваджуються проєктні методи навчання. Так, у групах факультету менеджменту ГРС 1/1, ГРС 1/2, ГРС 2/1, ГРС 2/2 викладачем Глумаковою О. І. були проведені заняття на тему «Найуспішніші компанії України», «Компанія моєї мрії», де здобувачі вищої освіти  презентували свої роботи. Було розглянуто найуспішніші компанії України, а саме: історія їх створення, успіх, продукція та сервіс, основні напрямки діяльності, кількість співробітників, експорт, річний прибуток тощо. Студентам була надана можливість візуалізувати свої амбіції та мрії. Кожен здобувач презентував свій  власний бізнес, як він називатиметься і чому, який сервіс або продукт надаватиме, кількість співробітників, способи просування своєї компанії тощо. 

Такий вид роботи дуже зацікавлює здобувачів, дає їм змогу понуритись у сучасний світ керування та створення власного бізнесу, збагатити свій словниковий запас та удосконалити навички говоріння. 

Проєктна організація навчальної діяльності – це відпрацювання кожного кроку моделі самореалізації особистості. Робота над навчальним проєктом – це практика особистісно-орієнтованого навчання в процесі конкретної праці здобувача, на основі його вільного вибору, з урахуванням його інтересів. Такий вид роботи викликає величезну зацікавленість серед студентів. 






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget