Участь у вебінарах щодо можливостей використання наукової платформи ScienceDirect від компанії Elsevier

 17 та 19 лютого 2021 р. заступник декана з навчальної роботи інженерно-енергетичного факультету канд. техн. наук, доцент Д.Д. Марченко прийняв участь у серії вебінарів, присвячених презентації українськомовного інформаційного ScienceDirect hub для розширення знань науковців щодо використання можливостей продукції компанії Elsevier. Спікерами виступили менеджери, експерти та тренери компанії Elsevier: Томаш Пшонка, Хелена Пачуска, Катажина Ґаца-Зайонц, Наталія Ґарція та Марина Назаровець. Вебінари проводилися українською та англійською мовами. Їх розклад розташований на Elsevier Online Training Hub за посиланням 

З ScienceDirect від Міністерства освіти і науки України до 31 грудня 2021 року Миколаївський національний аграрний університет має повний доступ (наказ МОН від 29 травня 2020 року № 721 із змінами, внесеними наказом МОН від 27 листопада 2020 року № 1426) до 35000 міждисциплінарних книг, що містять знання та досвід 47000 авторів, а саме: 28800+ електронних книг, 200+основних довідників, 6500+ серійних та довідкових томів, 200+ підручників, 329000 тематичних сторінок, понад 500 журналів Золотого Відкритого доступу.

Під час вебінарів було представлено команду співробітників Elsevier, яка забезпечуватиме підтримку українських користувачів; проведено презентацію контенту платформи ScienceDirect, доступного для українських користувачів, включаючи книги, довідники, підручники, журнали з відкритим доступом тощо; презентовано сайт українською мовою, створений для навчання та підтримки українських користувачів платформи ScienceDirect; представлено тренінги та спеціальні заходи, які будуть проведені для фахівців українських ЗВО та наукових установ українською та англійською мовами; були надані інструкції щодо початку роботи з ScienceDirect, а саме створення та налаштування свого облікового запису, а також про варіанти віддаленого доступу, які забезпечать науковцям комфортну роботу з будь-якої точки світу.

Переглянути запис вебінарів можливо за посиланням

Дякуємо організаторам і учасникам вебінару за активну участь.


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget