Нові знання та можливості щодо використання ITC Market Analysis Tools

Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки у 2017 році пройшли тренінг "Інструменти аналізу ринків міжнародного торгового центру (ITC)", який проводили трененри РТПП Миколаївської області. Отримані знання та навички вже більше трьох років використовуються під час викладання дисциплін "Міжнародна економіка", "Міжнародні економічні відносини", «Зовнішньоекономічна діяльність піжприємства», «Державне регулювання у ЗЕД», при проведенні навчальної практики «Правове регулювання господарської діяльності». 
ITC є спільним агентством Світової організації торгівлі та ООН, офіс знаходиться у Женеві.  Центр позиціонує себе як партнер розвитку з метою успіху в експорті малого бізнесу, мета ITC – допомогти країнам, що розвиваються та країнам з перехідною економікою досягти сталого людського розвитку за рахунок експорту.
19 лютого І.В. Гончаренко, як активного користувача  ITC Market Analysis Tools, було запрошено до участі у  вебінарі. У вебінарі взяли участь більше 170 представників багатьох країн світу, які детально ознайомилися з новими можливостями інструментів аналізу міжнародних ринків, торгівельної політики, експорту країн світу.



   


факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget