Наукова робота студентів інженерно – енергетичного факультету за тематикою кафедри вищої та прикладної математики


Робота студента групи Ен 2/1 інженерно – енергетичного факультету Постульги Максима Сергійовича "Математичне моделювання квазістатичного  руху пружнов’язкопластичного шару похилою площиною", що виконана під керівництвом доцента кафедри вищої та прикладної математики Борчика Євгена Юрійовича, успішно пройшла перший тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей.

Робота присв’ячена математичному моделюванню процесів квазістатичного деформування широкого спектру матеріалів, в тому числі грунтів та геоматеріалів. Для пружнов’язкопластичних матеріалів була поставлена і аналітично розв’язана задача про повільний рух шару похилою площиною. Проведений  аналіз розв’язку для різних параметрів матеріалу. Отримані результати можуть бути використані при моделюванні течії гранульованого середовища (зерна, піску, тощо), сповзання снігу або магми похилою площиною.

Кафедра вищої та прикладної математики бажає успіху студенту Постульга  М.С. у другому турі Конкурсу, який відбудеться у березні - квітні 

2021 року у Криворізькому національному  університеті.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget