Сучасні освітні можливості змішаного навчання для здобувачів вищої освіти обліково-фінансового факультету


Організація освітнього процесу за змішаною формою передбачає використання дистанційних технологій спілкування різних учасників освітнього процесу. З метою реалізації основних завдань підготовки фахівців за освітніми програмами створено можливості щодо використання програмного продукту JitsiMeet, який встановлено на освітній платформі Moodle.
Використання можливостей програмного продукту дозволяє проводити лекційні заняття для великої аудиторії здобувачів, відображати навчальний матеріал та забезпечити відкрите спілкування між викладачем та здобувачами. Досвід використання освітньої платформи підтверджує,  що програмний продукт має суттєву кількість переваг. Зручність його використання у освітньому процесі дозволяє проводити різні освітньо-наукові та організаційні онлайн-заходи. 
Відеоформат лекційного матеріалу з навчальних дисциплін буде розміщено для користування, у тому числі для здобувачів, які проходять практичну підготовку (стажування) в умовах виробництва. Подібна функція перегляду дозволить у зручний час ознайомитися із лекційним матеріалом або доповнити відповіді з поточного контролю знань.  
Актуальним залишається питання у контексті карантинних обмежень. Дякуємо кафедрі інформаційних систем і технологій за технічну та інформаційну підтримку освітнього процесу у змішаному форматі.
Шановні учасники освітнього процесу долучайтеся до неформальних заходів, які дозволять кожному з Вас розширити сферу знань, вмінь та компетенцій. Інформація розміщується на сайті університету, на сторінці обліково-фінансового факультету у соціальній мережі Інстаграм.
У межах навчальної дисципліни «Організація і методика економічного аналізу» запрошуємо до участі у неформальних освітньо-наукових заходах, які передбачено провести у форматі дистанційного спілкування із усіма зацікавленими особами:
-    щорічний тематичний «круглий стіл» до Всесвітнього Дня водних ресурсів – «Глобальні виклики, загрози опустелювання територій, міжнародні зобов’язання» (22 березня 2021 року);
-    щорічний тематичний «круглий стіл» до Дня Землі – Глобальні виклики, загрози, можливості на засадах результативного партнерства (22 квітня 2021 року).
Сучасній молоді – сучасні технології та можливості!








Деканат обліково-фінансового факультету

 

обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget