Зустріч студентів-землевпорядників із представниками землевпорядного виробництва

16 лютого 2021 року відбулася зустріч студентів-землевпорядників факультету агротехнологій із представниками виробництва Т.О. Касаткіною – завідувачем сектору державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, старшим державним інспектором з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції у Харківській області та В.С. Кудріною, науковим співробітником ДП "ДГ "Зеленікошари" СГІ – національного центру насіннєзнавства та сортовипробування".
У межах зустрічі наші шановні стейкхолдери поділилися зі студентами своїми думками щодо перспектив землевпорядних робіт в Україні, описали організацію роботи Державної екологічної інспекції України – центрального органу виконавчої влади, діяльність якого спрямовується і координується Кабінетом Міністрів України через Міністра екології та природних ресурсів і який реалізує державну політику із здійснення державного нагляду (контролю) у сфері охорони навколишнього природного середовища, раціонального використання, відтворення і охорони природних ресурсів. Ознайомили студентів-землевпорядників з основними завданнями Держекоінспекції України. На завершення зустрічі запропонували студентам третього курсу проходити виробничу практику на цих підприємствах, а цьогорічних випускників запросили до співпраці в статусі колег.
Висловлюємо щиру вдячність Тетяні Олександрівні та Вікторії Сергіївні за змістовну інформацію, цікаву зустріч, вміння зацікавити студентів, бажання поділитися досвідом роботи в галузі геодезії та землеустрою.
Бажаємо їм успіхів на обраній складній, але почесній і потрібній людям дорозі! 


факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget