МНАУ продовжує надавати допомогу у реєстрації на ЗНО!

22 лютого 2021 р. допомогу у реєстрації на основну сесію ЗНО 2021 року отримали учні 11-х класів Миколаївської ЗОШ № 1 ім. Олега Ольжича Корабельного району, яких супроводжувала доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Лункіна Тетяна Іванівна.
Школярам провели ознайомчу екскурсію у головному навчальному корпусі університету, ознайомивши їх із матеріально-технічною базою, лекційними та практичними аудиторіями, комп’ютерними класами, лабораторією «Навчальний банк», організували чаювання в студентській їдальні. Співробітники приймальної комісії Миколаївського НАУ презентували спеціальності, за якими можна навчатися в університеті, відповіли на запитання школярів, допомогли випускникам швидко здійснити реєстрацію для проходження ЗНО. Марценюк Ігор Михайлович розповів про важливість обрання майбутньої освіти та про умови її здобуття.
Родина МНАУ бажає Вам успіхів, високих результатів ЗНО! Якщо Ви мрієте отримати якісну вищу освіту за європейськими стандартами, приєднуйтеся до лав здобувачів Миколаївського національного аграрного університету! Ми чекаємо на Вас!









обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget