Вітаємо випускників ЗОШ №32 з успішною реєстрацією на ЗНО

11 лютого 2021 року кандидат економічних наук, асистент кафедри обліку і оподаткування Пісоченко Тетяна Сергіївна з надійним тилом приймальної комісії та декана довузівської підготовки Марцинюка Ігоря Михайловича гостинно приймали випускників ЗОШ№ 32 міста Миколаєва. 

Випускникам провели інструктаж щодо реєстрації на оцінювання, перевірили наявність всіх необхідних документів. Для зняття напруги й хвилювань, яких не уникнути під час кожного важливого кроку в житті, гостям розповіли про можливості та перспективи вступу й навчання у Миколаївському національному аграрному університеті, провели міні-екскурсії у Головному навчальному корпусі університету та, за традицією, нагодували смаколиками. 

Декілька годин плідної сумісної роботи й маємо гарний результат, адже всіх зареєстровано на ЗНО та надано відповіді на всі запитання. Втомлені, але задоволені, учні тепер мають змогу спокійно та наполегливо готуватися до самого ЗНО. 

Успіхів Вам! Бажаємо показати належний рівень знань, отримати необхідні бали для вступу до закладу освіти, який Вам до вподоби. 

Керівництво університету дякує класному керівнику Слободяник Олені Томівні за допомогу в організації реєстрації та всебічну підтримку учнів. Завжди чекаємо до нашої дружньої родини Миколаївського національного аграрного університету! 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget